söndag 14 september 2014

Klart!

Jag har röstat och gav F,Gudrun mitt stöd i riksdagen.Jag tycker de är värda att komma in.Till landstinget tog jag kristidemokraterna,för det har jag gjort i flera år.Det bor alldeles för många muslimer här.Och tror ni inte det var ungar vallokalen när man kommer dit på förmiddagen.Till kommun tog jag djurens parti.Känner inga varken för kristdemokraterna eller nåt annat parti.Men jag älskar djur.

1 kommentar:

 1. Tack för din kommentar.
  Jag förtidsröstade, har gjort sedan det började. Men djurens parti har jag missat. Annars hade det varit självklart för mig också som älskar alla djur. I övrigt hade vi lite olika, men inte röstade jag på de som sitter nu inte.
  Underbar fågel du målat på bilden under. Vad duktig du är. Själva försöker jag teckna fåglar men det är bara jag som ser dem. tack och lov.
  Hoppas solen skinit på dig idag, här var rena högsommardagen. Underbart. Min vän är hemma igen fix och färdig, men nu har jag blivit påkörd av en eloped och kan inte stå på foten. Alltid ska det vara något. Har tid för röntgen i morgon.

  Må så gott så hörs vi igen.
  Kram

  SvaraRadera