tisdag 11 november 2014

Min son har begärt att få sjukpension två gånger och blivit nekad.Nu blev han utkommenderad av rehab.soc för att försöka,om han klarade av jobb.Nya regler.Nu blev han tvärtemot sämre i sina eksem.Som kliar som fan.Medicineringen som han fick har hjälpt upp honom hela sommaren,men nu satte det igång med full fart.Man förmodar att försäkringskassan nu har fått det rätta underlaget.
Att passa tider och vara social är inget problem,tvärtom.Men att skicka en med sina eksem till snickarverkstad,.ja,vad säger man?Dom kallade det Praktik center,egentligen gamla Service centralen.
Det finns så mycket konstigheter som jag blir inte klok på.

1 kommentar:

  1. Hejsan! Hoppas allt är bra med dig. Va jobbigt din son verkar ha det. Jag skälv blev inte sjukpensionär förrän jag fick så ont så jag fick panikångest. Det ska inte vara så, men så finns det sådana som låtsas vara sjuka och lurar till sig pengar, och då kommer sedan dom som är sjuka på riktigt i kläm. Hoppas det ordnar sig för din son. Ursäkta att jag inte skriver så mycket i bloggen, Jag känner att det blir för mycket med datorn ibland och måste göra lite annat. Kram Yvonne.

    SvaraRadera