lördag 7 november 2015

Konstiga saker!

Ingegerd och Ingela grattas idag.
Konstigt att läsa inlägget från Tusselussan.Begriper inte vad hon menade.Ingen annan mer än jag själv kan radera ut MIN EGEN BLOGG!Hon måste ha tagit ett glas för mycket igår.

3 kommentarer:

 1. Hej

  Nej sådan medicin tar jag inte och inte dricker jag heller. När jag går dit så står min e-postadress och när jag logar in är det dina bilder och texter, Men jag har INTE RADERAT DIN BLOGG UTAN ENDAST TAGIT BORT MINA INSTÄLLNINGAR OCH RADERAT. dIN ÄR KVAR MEN NÄR JAG GÅR DIT NU FÖR ATT SVARA DIG STÅR DET FORTFARANDE MIN E-POST OCH NAMN OCH TUSSELUSSAN ÄR IFYLLT I KOMMENTARSFÄLTET MEN DET NAMNET HAR JAG ALDRIG HAFT. jAG HAR VITTNEN HÄR SOM SER SAMMA SAK SOM JAG. OCH DET SKULLE STÅ I 90 DAGAR OM JAG ÅNGRAR MIG. sOM SAGT VAR DET EN TILL SOM SKREV KOMMER INTE IHÅG VEM DET VAR JAG HAR INTE LOGGAT IN MEN DET STÅR LOGGA UT PÅ INTERNET oBs. fÖRST FICK JAG UPPGIFT ATT PLATSEN ÄR UNDER UPPBYGGNAD FÖR ATT KUNNA HA MULITBLOGGARE. mEN JAG LÄSTE INTE SÅ NOGA OM DET.. mEN DU FÅR TRO VAD DU VILL JAG LOGGAR SOM SAGT INTE IN NU HELLER UTAN SKRIVER BARA MITT NAMN. mEN JAG HAR SKRIVT TILL BLOGGER VAD DET ÄR DE HÅLLER PÅ MED.
  mEN ALKOHOLIST ELLER KNAPRAR PILLER nEEJ DU DET GÖR JAG INTE, DE ORDEN SYNS NÄR JAG LETADE UPP DITT NAMN PÅ GOOGLE FÖR ATT KOMMA TILL DIN BLOGG INTE ANNARS.
  uRSÄKTA CAPSLOCK, DET VAR INTE MENINGEN.

  mEN FORTSÄTT INTE ANKLAGA MIG FÖR SÅDANA SAKER DU GJORDE FÖR DÅ GÅR JAG VDARE

  hA EN FIN KVÄLL

  kRAM

  SvaraRadera
 2. JAG BEGRIPER INTE ETT JÄVLA DUGG!MINA BILDER KAN VÄL INTE KOMMA IN I DIN BLOGG??Logga in behöver man inte göra för det går att skriva änd!

  SvaraRadera