tisdag 2 juni 2015

Rutger och Rogers dag.
Roger Moore ska ju få nya svenska grannar.Familjen O´Neil.flyttar in i området där Roger bor.Så kan Rogers fru och Madde fixa pannkakor till barnen.

1 kommentar:

  1. Tack tack för grattulationerna :) Obs! Prinsessan Lillian var god vän med Rogermore, så det passar ju jättebra att Madde blir granne med honom.
    Jag vet inte vad den här världen tar vägen Dessa IS krigare är bara barn med förvridna hjärnor. Dom vet inte vad som är normalt eller inte, dom har blivit manipulerade att tro på sådant som skadar både dom själva och andra. Sådana som kommit hit till Sverige och sedan blivit IS krigare borde inte få komma tillbaka hit igen. Dom har brutit ett förtroende till Sverige och är otacksamma för den hjälp vi gett dom i vårt land, när dom senare ger sig iväg och dödar andra i ett vansinnigt gerilla krig där dom dödar för nöjes skull eller för att andra inte har samma konstiga tro som dom.
    Hoppas att allt är bra med dig och att grannarna sköter sig. Du har slösat en massa onödig energi på dina grannar tycker jag. Ha det så gott så länge, kram Yvonne.

    SvaraRadera